"Pick and roll" se vratio, nije mnogo prošlo bez nas, a tokom Olimpijskih igara biće specijalna izdanja na Nova.rs.

Vaš omiljeni podcast na Nova.rs se vratio, u nešto izmenjenom izdanju. Posle kraće pauze, novi „Pick and roll“ vrteli su naš domaćin Miroslav Berić i Nebojša Todorovića, zamenik urednika sportske redakcije Nova.rs, ovaj put u Lilu.

Pauza nije tako dugo trajala, legendarni Mića Berić uželeo se podcasta, a i najavili smo da će tokom Olimpijskih igara biti nekih iznenađenja. Rekli smo da će vas svaki dan čekati sve zanimljivosti i najbolje priče iz Pariza, mnogo ekskluzivnog materijala, brojni video snimci, uživo uključenja, verovatno i više nego inače.

Pročitajte još

Upravo je „Pick and roll“ to više nego inače na šta ste navikli na Nova.rs sa najvećih takmičenja, kao što su grend slemovi, EP u fudbalu i Mundijal, odnosno kada je u pitanju najbolja evropska i svetska košarka.

U prvom izdanju specijala sa OI pričali smo o početku košarkaškog turnira i porazu Srbije od SAD (110:84), odličnom prvom poluvremenu „orlova“ i onome što se desilo u nastavku.

Mića Berić se posebno osvrnuo na neverovatnog Kevina Durenta i sjajno šutersko veče, a naglasio je odlično izdanje Ognjena Dobrića u našem timu.

Istakao je nekadašnji reprezentativac kako Amerikanci dobro znaju da je Srbija zemlja košarke i da zato imaju poseban motiv protiv „orlova“, kao i zato što je Nikola Jokić tu. Upravo sa Jokićem na parketu je Srbija imala rezultat 81:81, a tokom njegovih devet minuta odmora 3:29.

Dotakli smo se i narednih mečeva u grupi, sa Portorikom u sredu (17.15) i protiv Južnog Sudana u subotu (21.00), sa verom da ćemo košarkaše Srbije gledati i tokom nokaut faze u Parizu.

Sve to vas čeka u videu na vrhu teksta, „Pick and roll“ je opet tu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar