Stigla je i 34. epizoda podcasta "Pick and roll" na Nova.rs - Crvena zvezda je opet šampion Srbije, a Partizan je okončao sezonu bez ijednog trofeja.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Spuštena je zavesa na još klupsku košarkašku sezonu u Srbiji, Crvena zvezda je osvojila tri trofeja, Partizan na kraju nijedan. Sezona 2023/2024 je završena uz bruku i sramotu u Superligi, incidente, prekid i kraj finala domaćeg prvenstva van terena, službenim rezultatom.

Ko je odgovoran? Svi, i funkcioneri večitih, i sudije, posebno KLS, navijači oba kluba, samo nisu igrači, koji su se fenomenalno ponašali jedni prema drugima. A posledica neće biti…

PROČITAJTE JOŠ

Zašto su se pravila i propisi selektivno primenjivali? Verovatno će ovo pitanje ostati bez odgovora, ali ono što ne može i ne sme da bude deo utakmice ili bilo čega drugog – deca, majke i žene ne smeju da se vređaju.

„Imam utisak da su svi čekali da se što pre završi ovo finale, a završilo se ružno, prekidom utakmice, službenim rezultatom… Baš gorak ukus. To je tragično i sramotno. Kao da neko nekoga pomera. Zvezda je osvojila tri trofeja i naravno da je po tom pitanju imala uspešniju sezonu od Partizana“, naglasio je Mića Berić.

Posle mučnog kraja Superlige analizirali smo i zvanična i potencijalna pojačanja večitih. Trofejni kapiten Branko Lazić produžio je vernost crveno-belima, kao i Rokas Giedraitis, dok je Uroš Plavšić zvanično novi centar srpskog i ABA prvaka.

Čeka se potpis Nikole Kalinića, čeka se i rasplet oko plejmejkera Baskonije Kodija Miler-Mekintajera i Ajzee Kenana, šutera Olimpijakosa, o kome je Berić veoma pohvalno govorio.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Otkrio je Berić da li ga je iznenadila priča oko potencijalnog odlaska Zeka Ledeja iz Partizana, raspituju se Armani, Monako i Olimpijakos, i poručio je da bi i Kevin Panter mogao da bude na izlaznim vratima.

Bivši reprezentativac je prokomentarisao i dolazak Arijana Lakića u Partizan, te otkrio koga bi još voleo iz ABA lige da vidi u crno-belom dresu.

Pričali smo i o ligama širom Evrope, kako je Fenerbahče šokirao Efes u gostima, kako je Mursija napravila čudo u Španiji, a Olimpijakos preko Panatinaikosa grabi ka tituli u Grčkoj. Da li Monako grabi preko Pariza ka odbrani titule i kako će izgledati finalna serija Armanija i Virtusa?

Šta smo sve zanimljivo pričali možete da čujete i vidite u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ u videu na vrhu. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Kalina u Zvezdi, Vanja u Partizanu? Ko će gde od srpskih igrača…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare