Fudbalska reprezentacija Srbije ima podršku košarkaša naše zemlje pred odlučujući meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Fudbaleri Srbije će u utorak od 21 sat u Minhenu igrati protiv Danske, a sa pobedom bi mogli da prođu u drugi krug i to kao drugi u grupi, ukoliko Slovenija izgubi od Engleske.

Postoji računica i da „orlovi“ sa remijem prođu dalje, ali cilj u meču sa Danskom treba da bude pobeda.

PROČITAJTE JOŠ

S druge strane, košarkaši Srbije okupili su se u ponedeljak 24. juna, kada su i zvanično započete pripreme za Olimpijske igre, a izabranici Svetislava Pešića će zajedno pratiti Evropsko prvenstvo i podržati naše fudbalere.

„Naravno, gledaćemo. Ja generalno gledam svako veče, pošto se stvarno igra jako dobar fudbal sa mnogo golova. Navijaćemo svi za naše fudbalere“, rekao je Filip Peteušev za Nova.rs.

Poruku je imao i Aleksej Pokuševski, koji ovog leta debituje za reprezentaciju.

„Što se mene tiče, sama pojava njihova na terenu i gledanje njih mi je zadovoljstvo. Šta god da se desi na kraju, bićemo uz njih“, istakao je Pokuševski za Nova.rs.

I selektor Pešić je rekao da će svi zajedno ispratiti meč Srbije i Danske, a na našim fudbalerima je da pobede i pokažu da imaju kvalitet za drugi krug velikog takmičenja.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare