Foto: KLS

Nedolazak Partizana izazvao buru.

U utorak je održan žreb za takmičenje u košarkaškoj Superligi Srbije, ali se na njemu nisu pojavili predstavnici Partizana.

PROČITAJTE JOŠ

Direktor KLS-a Alekdandar Grujin je govorio i o tome, kao i o prošlogodišnjoj odluci kluba iz Humske da ne igra domaće takmičenje.

„Odluka Partizana da ne igra KLS najmanje je naštetila njima, a najviše svim ostalim klubovima. KLS i disciplinski sudija doneli su maksimalne kazne novčane kazne i taj deo smo naplatili. Drugi deo koji se odnosi na odluke koje donosi Predsedništvo, donekle nisu donete, što znači da, nažalost, u Predsedništvu ne postoji jedinstvo. Kakva god da je odluka doneta, bila bi bolja od ovog stanja u kome smo sada“, rekao je Grujin.

On se osvrnuo i na KSS.

„I Košarkaški savez Srbije, nažalost, ćuti i nem je na sve ono što smo dostavili tražili da se izjasne. Ne vidimo izlaz, a morali bismo da ga pronađemo što je pre moguće. Posle toga smo imali donekle komunikaciju sa Partizanom, kada je trebalo da se raspravlja, obaran je kvorum, kako od strane Partizana, tako i Crvene zvezde jednom prilikom. Verujem da ćemo u narednom periodu morati da smogenemo snage i donesemo odluke“, reka je Grujin.

BONUS VIDEO Panter i Lesor vode navijanje nakon pobede Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar