Ostoja
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zbog sve problematičnije situacije sa širenjem koronavirusa održavanje praktično svih sportskih događaja je stavljeno pod znak pitanja.

 

To je slučaj i sa predstojećom utakmicom četvrtfinala Evrokupa u kojoj će beogradski Partizan biti domaćin Uniksu iz Kazanja.

PROČITAJTE JOŠ

Meč je zakazan za utorak 17. mart od 20.30 u beogradskoj „Štark areni“.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović se oglasio tim povodom i rekao da je uprava u redovnom kontaktu sa vodećim ljudima, kako liga tako i države.

„Do sada nismo dobili nikakvu preporuku niti odluku. Mi ćemo se ponašati u skladu sa preporukama koje su u cilju zaštite zdravlja. U slučaju da se kod nas prenese situacija iz nekih drugih država treba razmisliti i o kalendaru takmičenja i mogućnosti da se važne utakmice igraju pred publikom, kada se za to steknu uslovi. Ponavljam, za sada niti jedan korak u pravcu neodigravanja mečeva pred publikom nije napravljen“, rekao je Mijailović.

Prethodno je generalni direktor Virtusa iz Bolonje Luka Baraldi je predložio organizatorima da pobednik Evrokupa bude odlučen kroz formu turnira najboljih osam ekipa na jednoj lokaciji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram