Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, nije krio razočaranje nakon što su njegovi igrači sa 89:88 izgubili od Crvene zvezde na otvaranju finalne serije Superlige KLS.

„Neizvesna utakmica. Imali smo priliku da stignemo do pobede nekoliko puta. Nismo uspeli u tome, čestitam Zvezdi. Kada sam ostali bez visokih igrača, morali smo da promenimo sistem igre i ja sam stvarno zadovoljan prikazanim. Očekuje nas druga utakmica i verujem druge priča“, izjavio je Obradović na konferenciji za medije.

Obradović je naveo da je zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala pošto nije mogao na sve igrače da računa.

PROČITAJTE JOŠ....

„Ledej je bio jedini centar, a Smailagić je igrao povređen“, rekao je čuveni Žoc.

A trener Partizana je potom posebno govorio o statusu koji ima Kevin Panter:

Ono što moram da naglasim da nisam video u karijeri, kakvu torturu doživljava Kevin Panter. Njega bukvalno prebijaju iz meča u meč na parketu, neverovatno je koliko batina dobija. Nije problem ni da se naprave klipovi kao dokaz navedenog. Kada sam rekao da sam ponosan na ekipu, rekao sam to zbog činjenice da smo posle dva treninga, uspeli da promenimo sistem i da se adaptiramo. U završnici nismo imali koncentracije“, rekao je Obradović.

Trener Partizana se osvrnuo na finale ABA lige u kojem je Zvezda pobedili Partizan 3:0.

„Ja sam već pričao na šta je ličilo finale ABA lige, svi koji prate košarku im je jasno. Svi znaju o čemu pričam. Pogledajte tabelu Evrolige u prethodne dve sezone i sve će biti mnogo jasnije. Ako počnem da pričam šta je jasno glava će vas zaboleti“, zaključio je Obradović.

Druga utakmica je na programu u sredu od 20 časova, kada će Partizan biti domaćin u Beogradskoj areni.

Trofej će osvojiti ekipa koja prva dođe do dve pobede u seriji.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare