Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs

Košarkaši Partizana neslavno su završili sezonu u ABA ligi debaklom u finalu od Crvene zvezde koja je bila bolja sa 3:0 u pobedam, a nedugo nakon toga su se pojavile informacije o problemima s aOgnjenom Jaramazom.

Pojavila se vest da je Jaramaz navodno tužio klub zbog lošeg tretmana na treninzima, a zatim i zbog problema sa zaradama, što prema informacijama našeg portala nije bilo tačno i da je u pitanju bilo samo obraćanje udruženju igrača ELPA nakon čega je sporazum između kluba i igrača rešen.

Sada se tim povodom oglasio i Ognjenov brat, Nemanja na društvenoj mreži za poslovne korisnike Linkedin koji je izneo drugu stranu priče.

Foto: Linkdein/Nemanja Jaramaz/Screenshoot

„Prvo, Ognjen nista nije prevideo tj. ‘pomislio’, drugo odakle ‘cure’ informacije (ne) znam, ali lepo skretanje pažnje, etiketiranje i targetiranje pred kraj sezone. Sledeće je verovatno da može, ali neće da igra…”, napisao je Nemanja Jaramaz.

Potom je odgovorio i na komentar jednog od korisnika koji je govorio o učinku Ognjena Jaramaza u Partizanu ove sezone.

Foto: Linkdein/Nemanja Jaramaz/Screenshoot

“O mnogim stvarima ne mogu i ne želim da diskutujem, ali o košarci mogu, a povrh svega i te kako želim da diskutujem. Međutim, Molim vas da mi pokažete razumevanje, ove bih završio jer nisu sve stvari baš za javnost. Poštujem vaše mišljenje, ali se ne slažem sa njim naravno. Ne smatram da je (Ognjen) uopšte imao dovoljno partija na osnovu kojih može da se sudi, pogotovo što je po profilu više pozicija va nego jedan i što je igrač ritma, a za ritam su neophodni minuti. Samo je na pet utakmica u Evroligi odigrao 20 minuta i to na poziciji koja mu nije prirodna, a na četiri od tih pet utakmica je bio dvocifren. Peta je Makabi, kada je defanzivno preokrenuo -24, ali da kažemo da je bio jednocifren. Bolje pitanje je da li Partizan ima luksuz da plaća mog brata za način kako je bio korišćen, ali opet, to nema veze sa Ognjenom”, poručio je Nemanja Jaramaz.

Ognjen Jaramaz je u Evroligi je na 22 utakmice prosečno beležio 3,2 poena (54,1% iz igre, 21,1% za tri), 1,3 skoka i 1,5 asistencija.

BONUS VIDEO Jake reči Miće Berića: Partizan nema pravog lidera, katastrofa Pantera i Ledeja protiv Zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare