Mark Jackson, Nikola Jokić Foto:Ethan Miller / Getty images / Profimedia/USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Prethodne nedelje nisu baš najbolje u životu nekada poznate NBA zvezde i trenera.

Doduše, koliko bi se prosečnih ljudi žalilo kada dobije ponudu za posao vrednu milion dolara? Malo, realno. Džekson je jedan od njih, s tim što je ponudu dobio od sajta za odrasle KemSoda da bi preko vebkamera komentarisao ono što se dešava na ekranu.

PROČITAJTE JOŠ:

Suština posla bi bila da iz minuta u minut priča o onome što se dešava, dok kompanija koja nudi sedam cifara insistira na tome da Džekson koristi svoju poznatu frazu „Grown man move“, odnosno u prevodu „Potez odraslog čoveka“.

Treneru se obratio Derin Parker, potpredsednik spomenute kompanije KemSoda i rekao da bi postao prvi takav komentator u istoriji firme.

„Komentarisali biste privatne sesije putem kamere baš kao što ste radili sa NBA utakmicama, komentarišući akciju koja se odigrava pred vašim očima“, rekao je Parker u pismu i dodao da bi milion dolara bilo isplaćeno za jednu godinu angažmana.

Mark Džekson se prošle sezone u NBA ligi stavio u žižu javnosti tako što Nikolu Jokića nije svrstao na MVP listu.

Džekson, nekadašnji trener Golden Stejt Voriorsa se kasnije izvinio Jokiću i njegovim navijačima, pa i Denver Nagetsima, koji su kasnije osvojili titulu u NBA ligi, prvu u svojoj istoriji.

Nedugo nakon tog fijaska sa glasanjem za NBA MVP-ja, nagradu koja je za regularni deo sezone pripala Džoelu Embidu, Džekson je otpušten sa ESPN-a.

BONUS VIDEO Najluđe priče legendi srpske košarke: Doček šampiona, kumovi i ljubav koja je promenila sve

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar