Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kaže da "grobare" ne možete da prevarite, dok je govorio o FK Partizan.

Stanje u tom klubu je već godinama loše, crno-beli nisu konkurentni Crvenoj zvezdi u Superligi, a ni u Evropi klubovima iz nižih ešalona fudbala.

PROČITAJTE JOŠ:

Ove sezone su završili na drugom mestu, promenili su dvojicu trenera, pa je posle Igora Duljaja i Alberta Nađa došao Aleksandar Stanojević pred start nove sezone.

Na sve to, klubu su leđa okrenuli i navijači koji se na utakmicama košarkaškog kluba pojavljuju masovno, mahom u Evroligi.

„Dve stvari koje ću vam reći, a malopre sam već spomenuo to. Navijače ne možete da prevarite, navijači apsolutno znaju šta se dešava. Ja sam rekao za sebe, kada bih video da su navijači protiv mene, to bi bio znak da odem. U tom smislu vam je apsolutno jasno kakav je moj stav po tom pitanju“, kazao je Obradović u emisiji 360 stepeni na N1.

Navijači su u junu organizovali i protest protiv uprave svog kluba, navodeći da će ga radikalizovati ako se zahtevi ne usvoje. Pokrenut je čak i apel za spas kluba, a uključile su se i neke od legendi.

„Partizan je velika porodica. Moje pitanje za sve ljude iz struktura je kako je moguće da restoran na stadionu, mesto gde smo se okupljali, bašta stadiona, da je već ne znam koliko godina zatvorena. Ko treba da da dozvolu da to zaživi ponovo. Tu smo se svi okupljali, kad god si otišao mogao si da nađeš nekog, proćaskaš, sedneš… To su sve pitanja koja zaslužuju odgovore prema navijačima Partizana“, priča Obradović.

BONUS VIDEO 360 Stepeni: Željko Obradović (20.6.2024) – prvi deo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar