Željko Obradović Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kaže da nije zadovoljan trećom četvrtinom u utakmici sa Zadru.

Partizan je uspeo da pobedi u petom kolu ABA lige na gostovanju u dvorani „Krešimir Ćosić“ sa 75:71.

PROČITAJTE JOŠ:

Imali su crno-beli i dvocifreni plus na poluvremenu, delovalo je da vode glavnu reč, ali je usledio pad u nastavku koji se nije svideo Žocu, pa je treća četvrtina protekla sa 25:11 u korist Zadra.

„Znali smo da će Zadar probati da igra najagresivnije moguće ovu utakmicu. S obzirom na to kako su izgledali ovde pre sedam dana protiv Budućnosti, bilo je logično da sve ono što imaju unutra, hala i navijači, da će probati da daju večeras i da probaju da igraju najbolju moguću utakmicu. Igrali su dobro, sa velikim entuzijazmom i velikom željom, sve ono što je nama falilo u nekim trenucima utakmice, a sigurno da je razlog to što smo imali duplo kolo Evrolige. Pretpostavljam. Ali, nije to nešto što nećemo sigurno pričati s mojim igračima, ta treća četvrtina, to je dokaz samo jedne apatije i posmatranja onog što se dešava na terenu. Uspeli smo da dobijemo, važna pobeda, čestitam Zadru i mojim igračima što su našli način da se izborimo i pobedimo“, rekao je Obradović na konferenciji posle meča.

Atmosfera je nakon toga relaksirana činjenicom da je Žoc dobio ovacije u Zadru.

„Još jednom hvala svima. Zadarska publika razume košarku, bilo je tu mnogo duhovitosti, dosta lepih stvari za vreme utakmice, nešto sam čuo, nešto nisam. Meni je drago da je bila lepa atmosfera u dvorani i još jednom se zahvaljujem svim ljudima aplauzu lično meni, ali i kako su nas dočekali“, dodao je Obradović.

Partizan je posle ove pobede na pet od pet u regionalnoj ABA ligi, pa se učvrstio na vrhu tabele.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: Svi poeni Partizana u pobedi nad Makabijem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar