Foto: Starsport

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović zadovoljan je kako je njegova ekipa počela ABA ligu.

Partizan je na startu sezone u regionalnom takmičenju pobedio ekipu Borca iz Čačka sa 96:66. Više igrača je imalo dvocifren učinak, poeni su bili raspoređeni gotovo idealno, pa Borac nije imao gotovo nikakve šanse.

PROČITAJTE JOŠ:

Kad se svemu tome doda i sjajan šut Partizana za tri poena (16/29, 55,2%), pobeda baš nikako nije mogla da se dovede u pitanje.

„Velika zahvalnost navijačima Partizana koji su došli u ovakvom broju na start ABA lige, izuzetno znači, novi tim, novi igrači… Osetili su šta znači igrati u punoj Areni, bila je izuzetna utakmica protiv Borca koja je igrala veoma pametno veliki deo utakmice“, rekao je Obradović na konferenciji.

Njegov tim je sa tribina pratilo nešto više od 18 hiljada ljudi koji su se u proteklih nekoliko meseci uželeli košarke. Sada žele i da Partizan vrati trofej ABA lige u svoju vitrinu sa Malog Kalemegdana, te da u Evroligi načini iskorak bez kog je ostao pretprošle sezone kad je bio na pobedu od Fajnal fora.

„Presudio je onaj kvalitet koji mi imamo, logično je za prvu utakmicu da je bilo dosta dobrih, ali i dosta stvari kojima nismo zadovoljni. Sve u svemu, čestitke igračima na pobedi. Počeli smo sezonu na dobar način i okrećemo se novoj utakmici protiv Spartaka“, rekao je Obradović.

Partizan naredni meč protiv Spartaka igra 29. septembra od 19 časova na gostovanju u Subotici.

BONUS VIDEO: Aleksej Pokuševski, izjava posle meča sa Borcem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar