Foto: Starsport

Nije mogao da sakrije ljutnju.

Željko Obradović je bio razočaran nakon poraza Partizana posle velike drame u četvrtom kolu ABA lige od Mege rezultatom 88:86 autokošem Trifunovića.

„Želim da čestitam Megi na zasluženoj pobedi, bez obzira što je završeno u zadnjoj sekundi, to je sport, verovatno je u odnosu na sve što je viđeno zasluženo.

PROČITAJE JOŠ

Osvrnuo se trener Partizana i na petorku sa kojom je počeo meč, kao i stav celog tima.

„Postava kojom sam počeo utakmicu je bila najbolja protiv Olimpijakosa, danas su počeli mlak. Imali smo energiju, želju, vratili se sa 20 razlike i to je bilo jedino dobro na ovoj utakmic. Za analizu je zašto pojedinci imaju pristup utakmici kakav imaju.

Posebno je istakao ono čime nije bio zadovoljan.

„Sve ono što je bitno o košarci, dugo bi trajalo kad bih pričao čime nisam zadovoljan. Niko ne želi da napravi faul, spreči kontranapad, odigra agresivniju odbranu. Veoma sporo kretanje u napadu, principi koji se nisu poštovali, igrači koji u situaciji u kojoj gde imamo 0 faulova primamo lake poene – iščuđavaju se, gledaju se… Treba još nešto?“

Prokomentarisao je i lošu partiju Kevina Pantera.

„Šta da kažem? Mislim da je Kevin odigrao slabu utakmicu i to je to. On je neko ko je predan, odan, nadam se da ćemo mu pomoći da izađe iz ove krize“.

Za kraj, oglasio se i o potencijalnim pojačanjima u narednim danima:

„Strašno bih voleo da oni koji su tu u timu budu pojačanja, da mućnu glavom i počnu da igraju košarkom, te shvate da koliko ovi ljudi koji su bili večeras u sali tu. Nemam pojma da li će biti pojačanja, niti se bavim time niti imam vremena. Bavim se ovim strahotama koje gledam“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar