Potpuno ludilo. Kakav meč!

Nikola Jokić je još jednom predvodio Denver u gotovo svim statističkim kategorijama, a uz to je dodao i ludu trojku za pobedu.

PROČITAJTE JOŠ

Kada se meč lomio, preuzeo je odgovornost i pogodio i to na način na koji je i sam sebe šokirao. Jokić je preneo loptu u napad, a onda po punim pritistkom defanzivca šutnuo trojku sa devet metara.

Ušla je kao kap, bez da je dodirnula obruč, a to je potpuno prenerazilo Jokića. Podigao je ruke i počeo da slavi pobedu nad Golden Stejt Voriorsima sa 130:127.

Sa tih 34 poena je završio susret, a uz to je dodao i devet skokova i 10 asistencija.

Ukoliko ste ovde samo zbog trojke, evo snimka koji ćete moći da puštate iznova i iznova. Majkl Meloun, trener Denvera, sijao je od sreće, Stef Kari nije mogao da veruje šta se desilo, pa je delovalo kao da će pojesti štitnik za zube, svi saigrači iz Denvera su skočili na Jokića…

Denver je gubio sa 18 razlike u poslednjoj četvrtini što i objašnjava šokiranost Karija, a upravo je Jokić prethodno na 34 sekunde do kraja postigao poene za izjednačenje. Denver je stigao do 11 od 13 pobeda na gostovanjima ove sezone i to čak šest pobeda zaredom.

Poslali su Golden Stejt na učinak 1-3 od sedam utakmica koliko će odigrati na domaćem terenu.

Eron Gordon je pratio Jokića sa 30 poena, dok je Džamal Marej dodao 25. Stef Kari je brojao do 30 među „ratnicima“ uz četiri skoka i šest asistencija, dok je Klej Tompsonstigao do 24 uz po tri skoka i asistencije.

NBA rezultati

Petak, 5. januar

San Antonio – Milvoki 121:125

Golden Stejt – Denver 127:130

BONUS VIDEO Denver razmontirao Memfis uz novi tripl dabl Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare