Nikola Jokić je gledao dok ga je boleo svaki deo tela. Ponekad su ljudi nesvesni da i uši mogu da pokažu nelagodnost ili da tako može da boli zanoktica. Jokić je sada osetio mešavinu besa, nemoći i boli.

Srpski centar je bio zakucan za klupu u četvrtoj četvrtini jer je meč već ranije bio odlučen (neki bi rekli da je bilo gotovo već posle prve četvrtine u kojoj je Denver stigao do +20), pa je dobio priliku da se odmori pred ključni sedmi meč ove polufinalne serije između Denvera i Minesote.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, nije Jokiću bilo ugodno da gleda kako Minesota ponižava Denver na način koji nije viđen u istoriji NBA lige. Naime, bio je ovo najubedljiviji poraz Denvera (115:70) u istoriji jer je tako nadmašio prethodni najubedljiviji poraz od -44 koji je doživeo 1985. u petom meču finala Zapada protiv Denvera.

Ne da Jokiću nije bilo ugodno već… Obično je mečeve gledao sa peškirom na glavi i zavaljen u stolicu. Možda bi čak i razmenio po koju reč sa saigračima.

Ovog puta je stajao i netremice gledao šta se dešava. Nije mogao da objasni to ni sebi ni drugima kako njegovi saigrači ne uspevaju da poentiraju bez njega. Kako igra Denver bez Jokića? Najbolji dokaz je ta poslednja četvrtina koju je Jokić u neverici gledao jer su Nagetsi postigli tek devet poena.

BONUS VIDEO Treća pobeda Denver Nagetsa: Nikola Jokić najzapaženiji na terenu sa 40 poena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare