AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Boston na svom terenu sa 115:109 i tako potvrdili da mogu da igraju i protiv trenutno najbolje ekipe u ligi.

Jokić je dominirao na terenu sa 32 poena, 12 skokova i 11 asistencija, ali kaže da nije imao dodatni motiv na parketu, iako je Boston prvi na Istoku.

„Nisam imao dodatni motiv, svaku utakmicu igram na isti način. Oni su stvarno dobar tim. Imaju odgovor na sve. Na igru u odbrani, napadu… Trenutno su najbolja ekipa u NBA što i brojke pokazuju. Stvarno je teško igrati protiv njih. Visoki su, imaju pametne igrače i stvarno su dobar tim“, rekao je Jokić.

PROČITAJTE JOŠ:

U momentima kada se lomila utakmica, stvari u svoje ruke uzeo je upravo srpski centar i sjajnom asistencijom rešio meč. Bilo je još dvadesetak sekundi do kraja kada je Jokić bacio alej-up za Erona Gordona, pa su Nagetsi tako stekli nedostižnih četiri poena prednosti u završnici.

„Kao što sam rekao momcima, nekad ni ne moram gledati gde su. Znamo se. Samo treba da bacim loptu i neko će je pokupiti, u većini slučajeva“, dodao je Somborac.

Jokić je na putu da se domogne treće MVP nagrade u NBA karijeri, dok se Nagetsi bore za vrh na Zapadu.

Celu konferenciju Jokića pogledajte u videu ispod.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar