Nikola Jokić napušta teren posle udaranja Morisa, Foto: Tanjug / AP Photo/David Zalubowski

Poznato je stanje povrede somborskog centra i kada bi mogao da se vrati na parket.

Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić nije otputovao sa svojim timom u Los Anđeles.

PROČITAJTE JOŠ:

Denver Nagetsi su bez njega uspeli da savladaju Los Anđeles Kliperse 115:103, a dan pre druge utakmice u nedelju dana sa istim rivalom, novinari koji prate tim iz Kolorada izvestili su da bi Jokić mogao da propusti meč.

Nikola ga nije ni odigrao zbog toga što klub ne želi da rizikuje da se nešto pogorša u vezi sa povredom desnog ručnog zgloba.

Novinar Majk Singer javlja da povreda nije ozbiljnije prirode i to je dobra vest koliko i to da je Denver sad sam na prvom mestu zapadne konferencije.

O čitavom pitanju se oglasio i Majkl Meloun, trener Denver Nagetsa.

„Više cenimo ovakve pobede bez Nikole, odbrana u drugoj, trećoj i četvrtoj četvrtini je bila odlična“, rekao je Meloun, ali potom „pooštrio“ ton govoreći o istoj temi.

„Neću da pravim veliku stvar od toga što Nikola nije ovde. To bi bilo skoro nepoštovanje prema ostalim igračima. ‘Hej, Nikola nije tu, momci’, ne nećemo tako, imamo posao koji treba da uradimo, hajde da odradimo svoj posao“, naveo je Meloun pomalo ljutito.

Dodao je posle meča i da se nada da će srpski igrač biti na raspolaganju već u nedelju za utakmicu sa Orlando Medžikom, što sugeriše da povreda nije ozbiljnija.

BONUS VIDEO: Treneri hvale Nikolu Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar