Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Reči imaju dodatnu težinu.

Džejms Naneli je bio jedan od igrača koji su obeležili sezonu Partizana za nama. Iako nije bio uvek konstantan, ispostavilo se da su njegovi potezi imali možda i odlučujući značaj za ishod Partizanove sezone.

Tako je koš za pobedu protiv Splita Partizanu praktično doneo prvo mesto, koje se ispostavilo ključno u finalnoj seriji, ali je možda i najznačajniji bio koš za pobedu protiv Efesa u decembru uEvroligi.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan je bio u krizi i ta utakmica bila je ključna u promeni momentuma, i čitavog narativa tokom sezone koja je zamalo završila fajnal forom.

U pitanju je duel Parizana i Anadolu Efesa, koji je odigran 16. decembra 2022. godine. U tom trenutku Partizan je u duel sa aktuelnim evropskim prvakom ulazio sa sedam poraza u poslednjih osam utakmica.

Međutim, Naneli je pogodio ključni šut u finišu utakmice, a ta trojka je donela trijumf Partizanu i nagovestila bolje dane.

“U principu, ovo je jedna utakmica, ali ovakvi mečevi mogu da preokrenu stvari nabolje. Hvala navijačima koji su nam pomogli da prevaziđemo probleme i svakome ko je verovao u nas”, tvitovao je Naneli posle tog duela.

Sedam meseci kasnije, Naneli se prisetio ove svoje izjave.

“Izgleda da znam i ja ponešto”, komentarisao je 32-godišnji šuter.

Naneli još nije produžio ugovor sa Partizanom iako svi očekuju da će ga is ledeće sezone videti u crno-belom dresu, a narednih dana bi rtrebalo da dođe do konačnog raspleta.

BONUS VIDEO Ludo slavlje navijača Partizana nakon titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar