Milan Gurović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs; printscreen/x.com/idusaitelo

Utakmica juniora Reala iz Beograda i Vizure, u okviru završnog turnira Kvalitetne beogradske lige, ostaće upamćena po skandalu u kom je učestvovao i Milan Gurović.

Proslavljeni srpski košarkaš i reprezentativac sada je vlasnik Reala, čiji su se igrači sukobili sa članovima Vizure posle utakmice.

Real je domaćin završnog turnira, slavio je sa 74:73, ali su se onda dogodile nemile scene, a u tuču je uleteo i Milan Gurović i to bez majice.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što je pokušao da razdvoji igrače oba tima u fizičkom obračunu, Gurović je uočio svog sina u konfliktu sa jednim članom Vizure, koji je želeo da smiri strasti. Milan je na to veoma burno reagovao, počeo je da udara i gura ljude oko sebe, a nakon celog skandala dva člana Vizure završila su u Urgentnom centru, saznaje Nova.rs.

Prema informacijama našeg portala, jedan od njih je igrač, a drugi jedan od trenera u stručnom štabu (imena poznata redakciji).

Što se tiče igrača (2005. godište), on je imao fizički obračun sa rivalima iz Reala, koji su ga u jednom momentu opkolili i udarali. Upravo je tamnoputi igrač Reala, koji je i započeo fizički obračun, prvi udario upravo tog košarkaša Vizure. Što se tiče povređenog trenera, njega je Gurović gurnuo u zid i pokušao da udari pesnicama.

Uz savet ljudi iz kluba, dva člana Vizure otišla su na preglede u Urgentni centar, jer su osećali posledice tuče. Svom srećom, na pregledima je ustanovljeno da se ne radi o teškim povredama i sada se čekaju kazne za počinioce.

Kako saznajemo, u tuči i sramnom metežu, Gurović je fizički potkačio i neke košarkaše Vizure, pa se sada očekuje oštra kazna KSS.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare