Foto: AP Photo/Jack Dempsey

Trener košarkaša Denver Nagetsa, Majkl Meloun, govorio je o najboljem igraču svoje ekipe, Nikoli Jokiću, koji je povređen igrao utakmicu.

Denver je kod kuće poražen od Minesote Timbervulvsa 111:98. To je bio duel dva direktna konkrenta u borbi za prvo mesto Zapadne konferencije, u toj borbi još je i Ohlahoma siti Tander.

Jokić je povređen igrao utakmicu. Ima problema sa šakom. Meloun je nakon utakmice pričao o Srbinu. Otkrio je da je bio iznenađen što je Jokić uopšte trebalo da igra ovu utakmicu.

Pročitajte još

„Bio sam iznenađen što je večeras igrao, da budem sasvim iskren. Njegov zglob je zaista zadavao mnogo problema, a Nikola je momak koji igra i prolazi kroz mnoge stvari, u kojima većina momaka ne bi odigrala”, rekao je Majk Meloun.

I sam Jokić je govorio o povredi. Srpski centar je inače neko nad kim su protivnici vrlo agresivni, pa povrede ne iznenađuju.

„Veoma verujem medicinskom delu tima i doktorima, tako da videćemo. Nadam se da ću biti bolje, bar toliko da ne osećam bol svaki put kada šutiram. Navikao sam na bol, to je postalo normalno za mene“, rekao je Jokić.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar