Foto: AP Photo/David Zalubowsk

Majkl Porter Džunior, košarkaš Denvera, obratio se novinarima u Abu Dabiju dva dana uoči utakmice Nagetsa i Boston Seltiksa.

Denver i Boston odigraće dva meča u Abu Dabiju u okviru predsezone, a igrači oba tima stigli su u pomenuti grad.

„Čoveče, predivan je grad znaš, smešteni smo u prelep hotel tik uz plažu. Danas smo upoznali sve i za sada je sve sjajno. Mislim da je lepo što smo doneli NBA ovde u Abu Dabi i upoznali kulturu, istražili, videli grad, na drugoj smo strani sveta, tako da je uzbudljivo za nas“, rekao je Porter na početku razgovora.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovog leta Denver su pojačali Rasel Vestbruk i Dario Šarić.

„Da, sjajni momci, pobednici su, takmičari i savršeno se uklapaju u naš tim. Tako da sam zaista uzbuđen što ih imamo i što ćemo biti s njima celu sezonu“.

Denver ponovo želi titulu, nakon neuspeha prošle sezone, kada su Nagetsi ispali u drugoj rundi plej-ofa.

„Mislim, biće zaista teško. Ima mnogo dobrih timova u NBA ove godine. Da, energija i glad su tu. Znaš, imamo mnogo motivacije nakon prošle godine i momci poput Rasela i Darija samo mogu da pomognu. Rasel je uradio sve u ligi što se može uraditi osim da osvoji prsten, tako da smo svi veoma motivisani da osvojimo šampionat ove godine i spremni smo da krenemo“.

PROČITAJTE JOŠ:

Na pitanje da li je Jokić drugačiji nakon osvojene bronze na Olimpijskim igrama u Parizu, Porter je uz osmeh rekao da je Nikola isti kao uvek – svoj i jedinstven.

„Mislim da je sjajno igrati sa takvim momkom, znaš, veoma je nesebičan, skromni superstar. Zadovoljstvo je igrati pored njega i on samo nastavlja da raste kao osoba i kao igrač, tako da je to veoma zabavno posmatrati“.

‘Etihad arena’ biće domaćin mečeva Denvera i Bostona u petak i nedelju. U petak se igra u 20 časova po lokalnom vremenu (18h po srednjeevropskom), a nedelju u 18 sati (16.00).

“Seltiksi su i te kako sposobni da odbrane tron, zato smo i uzbuđeni što ćemo da odmerimo snage sa njima u narednih nekoliko dana. Biće dobro da se izmerimo sa njima već sada u predsezoni“, završio je Porter Džunior.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar