Foto: Harry Langer/DeFodi Images/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lendri Filds, generalni menadžer Atlante, govorio je o Bogdanu Bogdanoviću, koji je sa reprezentacijom Srbije imao veoma uspešno leto.

Bogdanović je prošle sezone bio ubedljivo najbolji trojkaš u dresu Atlante, koja se nije baš najbolje pokazala, a onda je odlučio da sa Srbijom ode na Olimpijske igre u Parizu.

Tamo je Bogdan bio kapiten i jedan od lidera reprezentacije, s kojom je osvojio bronzu. Srbija je u polufinalu izgubila od selekcije SAD, ali je onda savladala Nemačku, a Bogdanović je ponovo bio jedan od najboljih u reprezentaciji.

“Bogi je postao najbolji strelac u istoriji reprezentacije, videli smo kako je okupio ekipu, pokazao liderske sposobnsti. Kada su izgubili, svi smo to osetili i preko ekrana, pružili smo mu ogromnu podršku posle utakmice. Mnogo ga cenimo. Znamo ko je, kakav pristup ima, radnu etiku, takmičarski duh, sve to će se preneti na sezonu”, rekao je Filds na medijskom danu Atlante.

PROČITAJTE JOŠ:

Bio je upitan i oko uloge koju će Bogdanović imati u Atlanti predstojeće sezone.

„Nismo pričali o većoj ulozi, ali ono što radi za nas je sjajno. Znam da želi da nastavi da napreduje u određenim stvarima, pričali smo otkako se vratio. Bilo je super čuti neke njegove priče. Fantastičan igrač. Sve što je uradio, što radi i što će uraditi za nas je veoma važno. Ima sjajnu ulogu, odličan odnos sa trenerom i stručnom štabom”, zaključio je Filds.

Bogdanović je na medijskom danu istakao da mu je igra za reprezentaciju Srbije ovog leta i te kako pomogla da se spremi za novu klupsku sezonu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar