FOTO: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Još uvek neizvesna sudbina jednog od najboljih igrača u istoriji košarke

Lebron Džejms je razgovarao sa čelnicima Los Anđeles Lejkersa oko produženja ugovora, ali dogovor dve strane još uvek nije postignut.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako navodi ESPN, pozivajući se na menadžera Riča Pola, dve strane su imale produktivan razgovor, ali novi ugovor nije potpisan, bar na još uvek.

Sastanak dve strane dogodio se 4. avgusta, prvog dana kada je Lebron mogao da potpiše dvogodišnji ugovor vredan 97,1 milion dolara. Takođe, postoji i opcija da iskusni igrač potpiše i ugovor na godinu dana vredan 47.000.000 dolara.

Džejmsu na kraju sezone 2022/23 ističe ugovor sa Lejkersima koji je potpisao 2020, a ne skriva da bi do kraja karijere voleo da osvoji bar još jedan prsten.

Lebron je do sada osvojio četiri titule u NBA, od čega jednu sa Lejkersima, a prošle sezone je imao prosek od 30,3 poena uz 8,2 skoka i 6,2 asistencije po meču. Uprkos tome „jezeraši“ nisu uspeli da se plasiraju u plej-of, oa naredne sezone žele da poprave utisak i da pokažu da ipak sa pravom važe za jednu od najboljih ekipa u NBA.

Što se tiče Lebronovog potencijalnog odlaska, on bi iz Lejkersa otišao samo ako bi negde drugde dobio priliku da zaigra sa sinom Bronijem, koji bi za dve godine mogao da kroči na najveću scenu.

BONUS VIDEO Stef Kari i Lebron obeležili NBA ol star meč u Klivlendu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar