Foto: Miroslav Todorovic/Starsport

Doskorašnji košarkaš Partizana Kodi Miler-Mekintajer postao je novi košarkaš Burža, objavio je taj klub. Amerikanac je za sada dobio ugovor do kraja sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako je završena saga od mesec i po dana, tokom koje je Partizan hteo da se reši svog najboljeg igrača sa spoljnih pozicija iz prvog dela sezone.

Miler-Mekintajer je poslednjih dana dovođen u vezu sa spomenutim klubom u kom se sada predstavio kratkom porukom i rečju da je sleteo u Francusku i da mu je drago što je tu.

Burž je njega doveo kao zamenu za Kadima Alena početkom 2021. godine i zamišlja Miler-Mekintajera kao lidera na parketu.

 

Dvadesetšestogodišnji Amerikanac će biti dobar dodatak Zeku Rajtu i Ugu Benitezu, a Burž je počeo da prati Kodija u Evrokupu.

Ovaj klub se u grupi sastajao s Partizanom, za koji je Miler-Mekintajer ubacivao 12,6 poena, hvatao 2,9 skokova i delio tri asistencije u proseku.

Miler-Mekintajer je pre Partizana nastupao za Cedevita Olimpiju i bio je u crno-belom manje od jedne sezone. Bio je deo i Teksas Ledžendsa, Zenita iz Sankt Peterburga, Parme, Leven Bersa i Vejk Foresta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar