Foto: : USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Francuski košarkaš Rudi Gober dobio je novi ugovor od Minesote Timbervulvs, objavili su američki mediji.

Šems Čaranija, pouzdani NBA insajder kaže da će jedan od omraženijih NBA igrača iz prethodnih godina, što iz perioda početka pandemije koronavirusa, što zbog osporavanja od strane Šakila O’Nila, unovčio svoje defanzivne role.

PROČITAJTE JOŠ:

Za tri godine Gober će dobiti 110 miliona dolara, javio je Čaranija, a Bouna Endiaje, menadžer košarkaša je utanačio novi ugovor pre utakmice protiv Los Anđeles Lejkersa.

„Mislim da je to dobitna kombinacija za obe strane. Srećan sam ovde, moja porodica je srećna ovde. Hoću ovde da osvojim šampionski prsten, a i moj prethodni ugovor za narednu sezonu je bio visok“, rekao je Gober ove nedelje.

On je odbio igračku opciju vrednu 46,6 miliona dolara za sezonu 2025/2026 da bi potpisao duži ugovor od tri godine.

Rudi je do sada bio redovno i „mušterija“ Nikole Jokića u NBA ligi jer je uvek centar Denver Nagetsa protiv njega imao veoma visoke brojke.

Somborac protiv četvorostrukog osvajača nagrade za najboljeg defanzivnog igrača lige prosečno ima 21,7 poena, 10,2 skoka i 7,3 asistencije na 24 dosadašnje utakmice.

Goberu su u Americi mnogi osporavali činjenicu da je osvojio DPOY nagradu i prošle sezone kada su mnogi verovali da ju je zaslužio Viktor Vembanjama pre svog zemljaka.

BONUS VIDEO: Bravure Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar