Foto: Starsport

Košarkaši Srbije su se u nedelju uveče od 20 časova sastali s Japanom u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za Pariz.

Srbiju čeka zahtevna grupa na Olimpijskim igrama sa Sjedinjenim Državama, Južnim Sudanom i Portorikom, pa će svi naši najbolji igrači morati da budu spremni za te izazove.

PROČITAJTE JOŠ:

Upravo zbog te činjenice je pomalo zabrinulo kada se Nikola Jokić pojavio na parketu Beogradske arene sa bandažom na zglobu šake.

Kada se malo zagrejao na parketu i postigao „radnu temperaturu“, činilo se da mu taj zavoj ili steznik ne smeta i da povreda, ako je ima, nije teže prirode.

Svejedno nije najprijatniji detalj sa utakmice u kojoj je Somborac svejedno bio jedan od najboljih pojedinaca.

Tako je delio neka dodavanja poput onih u Denver Nagetsima, a dodatni deo opreme ga nije omeo da u nekim trenucima polaže loptu umotanim zglobom.

Nije mu smetalo ni da njime pošalje pas od parketa u kontri za Aleksu Avramovića, slično kao što je nekad uradio Alen Ajverson.

Srbija je protiv Japana odigrala četvrti zvanični meč u sklopu priprema. Dva je izgubila od Australije i Sjedinjenih Država, jedan je dobila protiv Francuske, a bila je iza zatvorenih vrata bolja i u dva meča sa Holandijom.

„Orlovi“ će na Olimpijskim igrama u Parizu igrati u grupi sa Južnim Sudanom, Sjedinjenim Državama i Portorikom.

BONUS VIDEO Aleksa Avramović o reprezentaciji, druženju, Jokiću: Ovde smo zbog Srbije i sve ostalo je nebitno

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar