Foto: AP Photo/David Zalubowski

Legendarni NBA košarkaš Džulijus Irving odgovorio je na pitanje koje košarkaše voli da gleda.

Gostujući u emisiji Marka Džeksona, nekadašnjeg NBA trenera i analitičara čuveni Doktor Džej je nabrojao nekoliko velikih imena.

PROČITAJTE JOŠ:

Zanimljivo je da je na prvom mestu spomenuo ime Nikole Jokića, aktuelnog MVP-ja NBA lige i trostrukog osvajača te nagrade, ali i NBA šampiona.

Irving ima 74 godine i bio je tokom sedamdesetih i osamdesetih jedan od „letača“ u najjačoj ligi na svetu, a sada mirno živi u Atlanti.

„Ok, mene je upropastilo doziranje minutaže, Kavaj (Lenard) je bio moj čovek. San Antonio, Toronto, ja sam u Kavajevom ćošku, a onda se desilo to sa minutažom, igrao je svaku četvrtu utakmicu. Šta se desilo sa mojim momkom?! Šta se desilo sa 82 utakmice. On je bio drugačiji“, rekao je Irving. A onda se prebacio na to ko mu je sada miljenik.

„Mikal Bridžis mi je sada favorit i nadam se da će napraviti dobru godinu. Volim kako igra svake večeri“, kazao je Irving između ostalog.

Spomenuo je i Tajrisa Meksija kao dobrog igrača, ne vidi će brojke Džoela Embida padati u dolazećoj sezoni u kojoj će gledati još zvezda u NBA.

„Zvezde su zvezde, Jokić, Durent, da vidimo, Kari, da li tamo igra neki tip po imenu Lebron? Ima li takvog? Ne izgleda kao da on ide nigde!“, rekao je Irving Džeksonu.

Upravo je Džekson svojevremeno bio na meti kritika kada u izboru za MVP-ja nije uključio Jokića i nije mu dao nijedan glas, zbog čega se pisalo da je dobio otkaz na ESPN-u.

BONUS VIDEO: Bravure Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar