Foto: X / Nuggets

Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić bio je deo spektakla u Abu Dabiju između Denver Nagetsa i Boston Seltiksa.

Ovogodišnji i prošlogodišnji šampion NBA lige sastali su se u sklopu priprema za novu sezonu koja počinje krajem ovog meseca.

PROČITAJTE JOŠ:

Nagetsi su stigli u Abu Dabi sa željom da se što bolje zagreju i pokažu pred osvajačima NBA prstena, a meč koji je suštinski egzibicioni, više puta je imao obris takmičarskog.

A koliko su Seltiksi ozbiljno shvatili trostrukog MVP-ja NBA lige pokazalo se u akciji kada je Jokić poslužio Rasela Vestbruka.

Sredinom prve četvrtine Vestbruk je upisao prve poene u dresu novog kluba i nije mogao da poželi bolju poziciju jer je ostao potpuno sam na trojci.

U tom trenutku Jokić je krenuo u prodor i pored njega su se našla trojica igrača Bostona. Somborac je obišao Džejlena Brauna, krenuo je da pripomogne Ksavijer Tilman, a pritrčao je i Derik Vajt.

Džru Holidej je gledao da preseče pas ka uglu gde je bio Džamal Marej, dok je Džejson Tejtum gledao u leđa Jokiću.

Nikola je video Vestbruka koji je ostao sam, poslao mu je loptu u ruke i Ras je pogodio trojku što mu inače nije do sada bila jedna od jačih karakteristika u igri.

Nagetsi su na poluvreme otišli sa prednošću 63:56, a Jokić je pored 14 poena i 8 skokova imao i 2 asistencije od kojih je ova za Vestbruka bila spektakularna.

BONUS VIDEO: Bravure Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar