Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos smatra da ekipa mora da bude potpuno da spremna da odigra dobru utakmicu protiv Budućnosti.

Zvezda je ušla u vrtlog težih utakmica, što u regionalnim, što u evroligaškim okvirima, a već mora da juri najvećeg rivala, ekipu Partizana, koji je u ABA ligi do sada bio perfektan.

PROČITAJTE JOŠ:

Sferopulosovoj ekipi je upravo Budućnost pre uspona Partizana skorašnjih godina, bila najveći rival za regionalne titule i jednu od njih je i uzela u sezoni 2017/2018.

„Igramo protiv tima koji je do sada neporažen u ABA ligi. Ta činjenica pokazuje njihov kvalitet uz dobru košarku koju igraju. Mi zato moramo da budemo potpuno spremni da odgovorimo na njihovu energiju i da odigramo vrlo pametnu utakmicu“ rekao je Sferopulos za klupski sajt.

Dodao je i da će za meč protiv Budućnosti imati sve igrače na raspolaganju. Njegov igrač Rokas Giedraitis je jedan od njih i biće spreman da startuje od 19 časova u Podgorici u ponedeljak.

„Dobro poznajemo ekipu Budućnosti, igraju na domaćem terenu, i na startu ove sezone igraju jako dobro o čemu govori i rezultat, bez poraza su. Međutim, mi želimo pobedu, ali ćemo morati da odigramo dobru utakmicu, da se pridržavamo dogovora iz svlačionice, da uvedemo meč u naš ritam“, rekao je Giedraitis.

Zvezda posle četiri kola ABA lige ima učinak 2:2, dok je Budućnost imala četiri pobede bez poraza.

BONUS VIDEO: Jago dos Santos nakon utakmice Zvezda Barselona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar