Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde posle trijumfa u finalnoj seriji ABA lige 3-0 nad ekipom Partizana, nastavljaju borbu za još jedan trofej ove sezone.

Crveno-beli u petak od 20.30 igraju prvu utakmicu polufinalne serije Superlige Srbije u kojoj i brane šampionsku titulu, a protivnik će biti FMP. Utakmica se igra u hali “Aleksandar Nikolić”, a ulaz na tribine će biti slobodan.

Pred prvu utakmicu polufinalne serije govorio je trener Zvezde Janis Sferopulos.

“Igramo prvu utakmicu polufinala Srpske lige. Prva stvar koju moramo da uradimo je da okrenemo novi list i stranicu naše knjige. Izuzetno poštujemo ekipu FMP-a, znamo da imaju ekstra motivaciju. Zato moramo da budemo vrlo koncentrisani, da se držimo našeg plana i igramo našu igru.”

PROČITAJTE JOŠ:

O očekivanjima je govorio i prvotimac Zvezde Dejan Davidovac, koji je bio jedan od najboljih igrača u finalnoj seriji ABA lige.

“Znamo kako igra ekipa FMP-a. Namučili su nas u Kupu Radivoja Koraća, tada smo utakmicu rešili u našu korast u poslednjim minutima. Moramo da odigramo maksimalno koncentrisano i fokusirano i nametnemo naš ritam igre. Naši navijači su sjajni iz utakmicu u utakmicu i ne sumnjam da ćemo imati veliku podršku sa tribina i u predstojećoj utakmici”, zaključio je Davidovac.

Podsećamo, kapije hale “Aleksandar Nikolić” otvaraju se dva sata pre početka susreta.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar