Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

Pre pet godina je u Sloveniji podignut košarkaški teren koji je izgradio Goran Dragić sa saradnicima i kolegama. Ipak, on je danas potpuno uništen.

U parku Tivoli je Dragić odlučio da naprave pametni teren pre pet godina, a sada je on potpuno uništen. Najbizarnije je što razlog ovakvog vandalizma nije poznat.

PROČITAJTE JOŠ

„Sa žaljenjem saopštavamo da su dečje sportsko igralište i košarkaški teren Gorana Dragića nedavno ponovo potpuno uništeni. Najoštrije osuđujemo ovakvo ponašanje, jer građanima uskraćuje mogućnost da aktivno provode svoje slobodno vreme. Pozivamo posetioce da se pažljivo odnose prema javnim površinama i pomognu da Ljubljana bude sportska i bezbedna za sve“, navodi se na Fejsbuk stranici „Šport Ljubljana“.

Ubrzo se oglasio i Dragić.

„Nije lepo. To je delo pojedinaca koji su možda imali teško detinjstvo i traume, možda nemaju roditelje pored sebe. Sve to razumem. Već smo razgovarali sa fondacijom da ćemo pokušati da obnovimo ovo igralište, mada nije prijatno kada se u nečemu toliko trudiš, a onda neko sve uništi, ali i ovo je sastavni deo života, ima uspona i padova“, poručio je Dragić.

[SKRBIMO ZA ŠPORT 🫶] Z obžalovanjem sporočamo, da sta bila otroško športno igrišče in košarkarsko igrišče Gorana…

Posted by Šport Ljubljana on Monday, June 10, 2024

BONUS VIDEO Sjajan duel Bogdanovića i Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare