Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije imaće poslednju proveru pred Svetsko prvenstvo na Kupu solidarnosti u kineskom gradu Šenženu.

Izabranici Svetislava Pešića, njih 13 igraće još dva pripremna meča pre početka najveće košarkaške smotre reprezentacija na svetu.

Protiv Kine će na teren izaći od 13.30, a ovaj duel će posebno zanimati sve navijače u Srbiji pošto je selektor protivnika legendarni Aleksandar Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ

Direktan prenos meča možete da pratite na RTS-u, ali i na našem portalu u blogu koji će pratiti sva najzanimljivija dešavanja sa ove utakmice.

Pešić na raspolaganju za ovaj meč ima 13 igrača: Bogdana Bogdanovića, Stefana Jovića, Nikolu Jovića, Marka Gudurića, Nikolu Milutinova, Dušana Ristića, Borišu Simanića, Aleksu Radanova, Ognjena Dobrića, Aleksu Avramovića, Vanju Marinkovića, Dejana Davidovca i Filipa Petruševa i jedan od pomenutih neće imati priliku da nastupi na Mundobasketu.

Srbija je na pripremama igrala protiv Bosne i Hercegovine (pobeda, rezultat nije objavljen), Poljske (81:66), Grčke (71:64), Italije (88:89) i Portorika (110:75).

BONUS VIDEO Poceko u epizodi „lopta je kod mene, čime ćete da igrate“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar