Foto: Starsport

Košarkaši Partizana i Mege igraju meč 17. kola ABA lige od 19 časova u Beogradskoj areni.

Meč je posvećen nekadašnjem igraču Partizana i treneru Mege Dejanu Milojeviću, koji je prošle sedmice preminuo u Sjedinjenim Državama od srčanog udara.

PROČITAJTE JOŠ:

Milojević je u Americi živeo i radio od 2021. godine kao deo stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa.

Srčani udar je imao tokom timske večere u Solt Lejk Sitiju u utorak uveče i u sredu je preminuo u 47. godini, zbog čega su ljubitelji košarke u Srbiji ostali da tuguju.

Partizan je kao domaćin dočekao Megu od 19 časova, a pored terena i na tribinam se našlo mnogo rekvizita posvećenih Milojeviću.

Foto: Starsport

Duško Vujošević, Vule Avdalović, Saša Pavlović, Miroslav Berić, Novica Veličković, Vlada Jovanović, Miša Lakić i Ratko Varda su samo neki od nekadašnjih asova koji su došli da odaju poštu bivšem igraču Partizana i treneru Mege.

Svi oni su obukli majice sa natpisom: „I najveći borci nekada odlaze“, i fotografijom Milojevića i svi su u crnini zbog tragičnog gubitka nekadašnjeg prijatelja, saigrača i legende ovdašnje košarke.

U publici se našao i Milojevićev brat Dušan, ali i Zlatko Bolić, Milenko Tepić, Veselin Petrović i brojni drugi koji su gromoglasnim aplauzom odali poštu Dejanu. Arena je cela bila u crnom, nije bilo muzike pred meč, a na tribinama su se našli i transparenti i fotografije proslavljenog asa.

Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport
Foto: Starsport

BONUS VIDEO: Aleksa Avramović na zagrevanju pred utakmicu sa Megom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar