Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Na mestu gde je napravio najveće uspehe.

Košarkaška reprezentacija Srbije igra prvu prtijateljsku utakmicu pred navijačima od kako je Selektor Svetislav Pešić okupio ekipu u sklopu priprema za Svetko prvenstvo koje počinje 25. avgusta.

PROČITAJTE JOŠ

Podršku reprezentaciji u OAKA dvorani pruža i trener Partizana Željko Obradović. Najveće uspehe u karijeri je ostvario kao trener Panatinaikosa sa kojim je bio pet puta prvak Evrope.

Reprezentaciju Grčke vodi Obradovićev dugogodišnji saradnik i kum, Dimitris Itudis, koji je sa njim u Panatinaikosu sarađivao kao prvi asistent, a potom je napravio veliku samostalnu karijeru i dva puta vodio CSKA do titule prvaka Evrolige. I sledeće sezone njih dvojica biće opet rivali, jer Itudis u Fenerbahčeu pravi ponovo snažan tim i u njega je doveo i doskorašnjeg plejmejkera crno-belih, Jama Madara.

Ipak, ovog trenutka u prvom planu je reprezentacija i važna pripremna utakmica Grčka – Srbija, u sklopu priprema za Mundobasket. „Orlovi“ će naredni meč u Dvorani OAKA igrati u sredu, protiv Italije, takođe u terminu od 18.45 časova.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar