Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Eron Gordon, krilni centar Denvera, ima poseban odnos sa Nikolom Jokićem, kako na terenu, tako i van njega.

Bio je Gordon već u Srbiji, posetio je i Sombor, gledao je i trke konja sa Nikolom, a sa Jokićem se odlično razume i na terenu, pa je njihova saradnja bila jedna od glavnih faktora za titulu pre dve sezone.

Kako su Nagetsi zvanično počeli pripreme za narednu sezonu, organizovali su i dan za medije i novinare, na kojem je Gordon posebno hvalio trostrukog MVP-ja najjače lige na svetu.

“Pobeđivanje me inspiriše, ali ono što me zaista inspiriše su moji ljudi, moji partneri, moj tim, moja braća. Kada je težak dan, to me pokrene iz kreveta. Mislim da će Nikola Jokić verovatno biti upamćen kao jedan od najboljih koji su igrali ovu igru… Moram da radim najjače što mogu da bi on maksimalno iskoristio svoje vreme u NBA. Ista stvar sa Raselom Vestbrukom – i on će biti član Kuće slavnih. Radim šta god mogu da on osvoji šampionski prsten. Ja vučem koliko mogu da bi na kraju i ovi momci pobeđivali”, izjavio je Eron Gordon.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Vestbruk se ovog leta priključio Denveru i navodno je njegovo dovođenje bila i velika Jokićeva želja.

Što se Gordona tiče, on iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je prosečno beležio 13,9 poena, 6,5 skokova i 3,5 asistencija.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar