Dvejn Vašington
Foto: Screenshot Youtube Hooper Highlights

Dvejn Vašington je čovek koji bi potencijalno mogao da donese Partizanu i jare i pare, za sada je novac tu, a ostaje da se vidi da li će biti i bek u crno-belom dresu.

Vašington je dobio loptu u ruku prilikom poslednjeg napada Šarlot Hornetsa u trenucima kada je Njujork vodio sa 111:109.

PROČITAJTE JOŠ

Niksi su faulirali Vašingtona pri šutu za tri poena, a on je, gotovo neverovatno, promašio sva tri slobodna bacanja. Od igrača koji je trebalo da rešava meč, brzo je izrastao u tragičara.

Stigao je do sedam poena za osam minuta na parketu. Vasilije Micić je postigao osam poena uz pet asistencija i tri skoka za Šarlot, a najefikasniji u ovom timu bio je Lamelo Bol sa 18 poena, sedam asistencija i četiri skoka.

Kod Niksa je najveću pažnju privukao Karl Entoni Tauns sa 10 poena, a najefikasniji je bio Mebrajd sa 22 poena.

Još jedan bivši košarkaš Partizana se našao na terenu. Finiks je sa 118:114 savladao Los Anđeles Lejkerse, a Frenk Kaminski je stigao do pet poena, dva skoka i asistencije.

Toronto je demolirao Vašington sa 125:98, a Tristan Vukčević, još jedan bivši košarkaš Partizana, postigao je 10 poena za osam minuta i 28 sekundi na parketu. Pogodio je sva četiri pokušaja iz igre i imao zapaženu rolu.


NBA predsezona, 7. oktobar

Toronto – Vašington 125:98

Detroit – Milvoki 120:87

LA Lejkers – Finiks Sans 114:118

BONUS VIDEO Bravure Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare