Nikola Jokić
Foto: Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey)

Košarkaši Denvera savladali su Los Anđeles Lejkerse sa 101:99, a sve detalje sa ovog susreta mogli ste da pratite uživo uz Nova.rs.

Nikola Jokić je odigrao još jedan fantastičan meč i stigao do novog tripl-dabl sa 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija. Od ujedinjenja dve lige i NBA lige kakvu znamo danas, niko drugi u plej-ofu nije stigao do takvih brojki. Jokiću je ovo bio četvrti takav susret.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski centar je dugo imao problema da dođe do pravog ritma. Prvih četiri minuta gotovo da nije dodirnuo loptu, onda je vezao dve trojke, pa stao. Iako je stigao do dabl-dabla već do kraja prve četvrtine, dugo je bio potpuno odsustan.

I on i Marej koji je proradio tek u poslednjoj deonici do tada je imao šest poena, a onda je usledila rapsodija. Preuzeo je odgovornost, pa je čak pogodio i ključnu dvojku preku Entonija Dejvisa za pobedu. Bilo je to u padu, van svakog ritma, izuzetno težak šut, ali je uspeo da pogodi još jednom.

Čitava klupa je skočila na njega, pa čak i Jokić koji obično ne pokazuje toliko emocija. Lejkersi su vodili čak 20 razlike sredinom treće deonice, ali ni to im nije pomoglo da slave, pa je Jokić stigao do 2-0 u seriji.

Nisu pomogle ni neverovatne partije Dejvisa koji je stigao do 32 poena i 11 skokova, dok je Lebron Džejms upisao 26 poena uz osam skokova i 12 asistencija. Kada Lejkersi nisu slavili posle ovakvih nastupa…

Serija se sada seli u Kaliforniju, a prvi meč se igra u noći između četvrtka i petka od 04.00.

BONUS VIDEO Tripl-dabl Nikole Jokića protiv Klipersa

Četvrta četvrtina u toku: Denver - LA Lejkers 99:99

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar