Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Navijači Crvene zvezde oglasili su se povodom povratka Nikole Kalinića na Mali Kalemegdan, a njegov transfer ozvaničen je u petak.

Kalinić je po treći put zadužio crveno-belu opremu, a potpisao je trogodišnji ugovor i tako obradovao navijače, iako je bilo priče o tome kako će ga „delije“ prihvatiti, zbog nekih ranijih nesuglasica.

PROČITAJTE JOŠ:

„Delije žele Nikoli Kaliniću, novom-starom pojačanju, da požele dobrodošlicu u klub i da se još jednom prisetimo koliko naš igrač ima veliko srce! Nakon nesporazuma koji se desio tokom jednog intervjua nikome nije svejedno, ali pošto je Nikola veliki čovek i Srbin, uvideo je da to može uneti nemir među ljude i dao saopštenje gde je sve to demantovao. To nije bilo sve, kako bi dokazao na delu koliko mu je stalo do Kosmeta i Srbije, on je svoju jednu platu u iznosu od 100.000 evra donirao narodu na Kosmetu.

Delije ovaj gest znaju da cene i nikada neće zaboraviti kakvo je njegovo pravo mišljenje o ovoj temi! Zato želimo Nikoli dobrodošlicu i da nastavi da se bori za crveno bele boje, Srbiju i Kosmet.

Nikola Srbine, dobro došao!“, piše u saopštenju „delija“.

Zvezda je u sezoni za nama osvojila tri trofeja, ali je u Evroligi prošla kao bosa po trnju i okončala takmičenje kao 16. Uprava je odmah nakon kraja sezone počela da radi na sastavljanju tima za narednu sezonu i crveno-beli se nadaju evropskom iskoraku u takmičarskoj godini koja sledi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare