Foto: Starsport

Dejan Davidovac, košarkaš Crvene zvezde, dobio je nagradu za najkorisnijeg igrača završnog turnira KLS.

Davidovac je imao 23 poena u prvoj utakmici finala domaćeg prvenstva u kojoj je Zvezda pobedila Partizan sa 89:88.

PROČITAJTE JOŠ:

Ispostaviće se da će ta pobeda napraviti prevagu u celoj seriji, jer drugi meč nikad nije završen posle prekida u trećoj četvrtini.

Partizan je pred svojim navijačima vodio sa 57:45, igrači Zvezde su napustili parket zbog uvreda i predmeta koji su na njemu završili i posle više od sat vremena se vratili kad je hala bila prazna.

Igrači Partizana se nisu vraćali na parket i meč je registrovan službenim rezultatom 20:0. Pošto je Zvezdi to bila druga pobeda u seriji, značila je i titulu.

Davidovac kaže da ona ima pomalo gorak ukus s obzirom na ono šta se sve dešavalo, ali i da je zadovoljan jer je Zvezda uzela i Kup i ABA ligu i sada Superligu.

„Koliko imam osvojenih, to me pitaš? Četrnaest čini mi se, je l’? Pre svega drago mi je što smo osvojili ovu titulu, možda nije baš na najbolji način, naravno da bih voleo da se na terenu to desilo, ali eto, dogodilo se kako se dogodilo. Drago mi je da sve završilo i da smo osvojili ovaj trofej koji je preostao i čestitke ekipi“, rekao je Davidovac za Arenu.

BONUS VIDEO: Jago na štakama u Areni pred drugi meč finala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare