Navijači Srbije okupili su se u Lilu gde čekaju prvi meč na Olimpijskim igrama protiv Sjedinjenih Država.

“Soccerbet iz Pariza”

Foto: Nova.rs

Taj meč je zakazan za 17.15 minuta u nedelju popodne, a među našima je bio i čovek bez koga ne mogu da prođu košarkaške utakmice naše reprezentacije poslednjih godina.

PROČITAJTE JOŠ:

Prepoznajete ga po, sada već čuvenoj „kapi“ sačinjenoj od košarkaške lopte, a poznati Valjevac veruje u srpski tim.

„Četvrto Evropsko, drugo Svetsko i sada prvi put Olimpijske igre, nadam se da će se naša reprezentacija ovaj put pokazati u najboljem svetlu. Podršku imaju momci, mi verujemo u njih. Dobar je osećaj i privilegija biti ovde“, rekao nam je Valjevac.

Dodaje i da je stigao na odredište pre dva dana.

„Došli smo u petak, let preko Treviza, Brisela, posle smo se svi tu negde okupljali, ovde je naša baza. Drago mi je da je zaživeo kult navijača, da smo zajedno, sportski i fer navijamo, to je poenta“, kaže poznati navijač, svestan da je teško ponoviti ono što su srpski navijači uradili u Manili pre godinu dana.

Tada je Srbija došla do srebrne medalje na Mundobasketu, iako je otišla na prvenstvo značajno oslabljena. Sada je slika drugačija, jer su tu i Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović, pojačani grupom iskusnih i kvalitetnih saigrača.

„Onaj ko je bio tamo video je da je to teško ponoviti, te emocije, sve što se dešavalo, Boriša da ne spominjem. Nadam se da ovo može da bude velika prekretnica, u ovu ekipu toliko verujem da posle duže godina ne znam koga bih ubacio, verujte mi“.

Valjevac kaže da smo uvek optimisti, kapa od lopte je uobičajeno tu, a ovaj naš čovek šalje poruku i Novaku Đokoviću pred njegov turnir na OI.

„Pa ‘ajde da budemo optimisti, ja sam uvek u životu optimista i to me uvek ono kao… Ali idemo po zlato, tu smo zato“, kaže on i dodaje da mu je ova kapa treća.

„Prva je nastala kada su mladi košarkaši sa Gudurićem i Davidovcem osvojili zlatnu medalju, drugu je potpisao Novak Đoković koga ovim putem puno pozdravljam i navijamo za njega: Nole, drži se! Ovo je treća i nadamo se da je to, to“, rekao je Valjevac.

BONUS VIDEO: Srpski navijači u Francuskoj teraju Rio Tinto

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar