Bogdan Bogdanović
Foto: Tanjug/AP Photo/Steve Dykes

Bosansko-hercegovački košarkaš Jusuf Nurkić nastavio je svoj sukob sa Drejmondom Grinom iz Golden Stejt Voriorsa.

Grin je već neko vreme u sukobu sa centrom Finiks Sansa, koji su u prvoj rundi plej-ofa u četiri utakmice poraženi od Minesote Timbervulvs.

PROČITAJTE JOŠ:

Uprkos tome što je Finiks imao „na papiru“ veoma jak sastav sa Bredlijem Bilom, Devinom Bukerom i Kevinom Durentom, uz Nurkića, Sansi nisu mogli da urade ništa Entoniju Edvardsu i ekipi.

Edvards je tako prošao dalje na megdan sa Nikolom Jokićem i Denver Nagetsima gde je 2:2 u seriji, a Sansi su otišli na odmor.

Grin je upravo Nurkića potkačio rekavši da Finiks nema centra, a Nurkić mu opet nije ostao dužan.

„Sansi nemaju centra, Kevin Durent je njihov visok igrač“, rekao je Grin, a Nurkić mu odgovorio da Grinu i dalje treba pomoć.

„Vidim da tom bratu i dalje treba pomoć. Još uvek plače za Kevinom Durentom, ne sviđa mu se“, napisao je Nurkić uz oznaku „Drej je gotov“.

To je samo nastavak sukoba koji postoji već neko vreme i u kom je Grin udario Nurkića decembra prošle godine tokom meča Golden Stejta i Finiksa.

Nakon toga je Nurkić rekao da Grinu treba pomoć zbog agresivnosti koju često pokazuje na terenu.

Durent je svojevremeno igrao za Voriorse i sa njima osvojio dve titule NBA šampiona, posle čega su „ratnici“ još jednom, 2022. godine postali prvaci.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić posle osvojene treće MVP titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar