Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaši Partizana i Budućnosti vode veliku bitku u polufinalu plej-ofa ABA lige i posle dve utakmice rezultat je 1:1 u seriji.

Partizan je dobio prvi meč pred svojim navijačima, a Budućnost se revanširala posle velike drame i promašaja Alekse Avramovića.

Pored uzbudljive košarke, seriju su do sada obeležili i skandali u režiji ekipe Budućnosti koja je pokazala veliko nezadovoljstvo suđenjem.

PROČITAJTE JOŠ

Prvi čovek kluba Dragan Bokan upao je posle drugog meča u sudijsku svlačionicu gde je napadao i vređao sudije, a isplivali su i detalji skandala sa prvog meča u Beogradu. Tada je u jednom trenutku košarkaš gostiju Jogi Ferel izvređao sudiju.

Naime, nezadovoljan suđenjem Ferel je u jednom trenutku ispred klupe Partizana u nekoliko navrata gestikulirao ka sudiji Saši Puklu i pitao ga koliko je dobio para uz gestikulacije rukom kojima aludira na novac.

Sudija Pukl je takvo ponašanje Ferela prijavio nakon meča, a ABA liga je tek posle sedam dana reagovala i to kaznom od svega 5.000 evra. Ferel je tako prošao simboličnom kaznom iako je najžešće optužio sudije za korupciju.

Podsetimo, Budućnost je nakon te utakmice objavila video na kojem se prema njihovom mišljenju nalaze sve sudijske greške na štetu njihovog kluba, a onda su nekoliko dana kasnije objavile sličan video samo sa odlukama o nedosuđenim faulovima Zeka Ledeja.

BONUS VIDEO Matijas Lesor, slobodna bacanja protiv Makabija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar