Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Brazilski košarkaš i doskorašnji centar Partizana, Bruno Kaboklo, govorio je o tome zašto je napustio crno-bele.

Ovog leta je Bruno Kaboklo napustio Partizan i prešao u Hapoel Tel Aviv.

Sada je oktiro zašto je izabrao baš Hapoel.

„Kada sam potpisao za Hapoel, rekli su mi da je cilj da osvojimo titule u svim takmičenjima. Napravljen je neverovatan tim, ovde sam četiri dana i ima mnogo sjajnih igrača, iz dana u dan će biti sve bolje“, rekao je Kaboklo za grčku agenciju „SDNA“.

Pročitajte još

Prvobitni plan je bio da zaigra u NBA ligi.

„Za mene je to bila kasna odluka. Pokušao sam da odem u NBA prošle sezone na samom kraju sezone. Na kraju nisam imao tu šansu, jer su svi timovi već potpisali igrače, pa je Hapoel bio jedina opcija, ali i najbolja moguća za mene“, istakao je bivši košarkaš Partizana.

Brazilac je nedavno imao debi iz snova za Hapoel, bio je najistaknutiji pojedinac u pobedi nad AEK-om rezultatom 100:72

„Svako je odigrao svoju ulogu u transferu iz Partizana. Razgovarali smo sa trenerom i predsednikom zajedno sa mojim agentom i oni su bili voljni da me sačekaju dok treniram da pronađem tim u NBA. Nažalost, nisam stigao tamo, držali su mi otvorena vrata u Hapoelu, sve je dobro funkcionisalo i srećan sam što sam ovde“, istakao je Kaboklo.

Smatra da su Olimpijakos i Panatinaikos iznad ostalih po kvalitetu kada je reč o ekipama u Evroligi.

„Mislim da su to dve najbolje ekipe i da je Evroliga mnogo jača nego prošle godine. Svi timovi su napravili sjajne potpise i ja ću gledati ligu sa entuzijazmom i ako ponovo igram tamo, biće mi drago što ću ponovo biti na najvišem nivou“, zaključio je Kaboklo.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar