Zagrebačka Arena bila je poprište velikog spektakla koji je okupio veliki broj asova na jednom mestu kako bi odali počast Draženu Petroviću.

U meču koji je odigran u trenutku kada bi Dražen napunio 60 godina, na parketu i oko njega smo mogli da vidimo brojne asove koji su uveličali ovaj spektakl.

Jedan od njih je bio Elajdža Brajant, as Efesa koji je na ovaj događaj upao umesto povređenog Šejna Larkina i koji je igrao u „Timu Dražen“ koji je sa klupe predvodio Željko Obradović.

PROČITAJTE JOŠ

„Počastvovan sam što sam došao ovde. Dražen je bio veoma talentovan igrač i uzbuđen sam što sam igrao, bio je sjajan šou.“

Priznao je ipak da nije mnogo toga znao o Draženu pre ove večeri.

„Iskreno, ne znam onoliko koliko bi trebalo da znam, ali sam istražio sve i znam da je tragično nastradao, ali da je stigao da pokaže pun potencijal“.

Dobio je priliku i da radi sa legendarnim Željkom Obradovićem.

„Velika je čast bila igrati za njega, on je jedan od najboljih tenera svih vremena“.

Brajant se sa ekipom uveliko sprema za novu sezonu, a Amerikanac se nada da mogu ponovo da se popnu na krov Evrope.

„Dobro je za sada, svi rade naporno, zajedno smo svi u tome i uzbuđen sam. Cilj je da budemo bolji svakog novog dana. Efes uvek cilja na osvajanje trofeja i zbog toga moramo da idemo korak po korak. Mislim da kao i u svkaom sportu uvek imate šanse da odete do kraja i na to utiče mnogo faktora kao što je timska hemija. Ali, moramo da idemo utakmicu po utakmicu kad krene sezona“.

Njegova dva saigrača iz prošle sezone igrače u narednoj u Beogradu. Majk Daum je postao igrač Crvene zvezde, dok je Tajrik Džons obukao dres Partizana.

„Nismo mnogo pričali od kako su otišli. Malo sam se čuo sa Majkom, oni sada igraju za dva tima koja su među najboljima u Evropi i želim im sve najbolje, ali ne kada igraju protiv nas“.

Kratko se osvrnuo i na to što je Partizan promenio kompletan tim osim jednog igrača.

„Nisam trener, ali verujem da zna šta radi. Poznajem Brendona Dejvisa i mislim da imaju veoma dobar tim i želim im sve najbolje“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar