Foto: Profimedia

Bogdan Bogdanović, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, kratko je razgovarao sa srpskim novinarima i pomenuo ishranu Novaka Đokovića.

Svi sportski uspesi Bogdanovića i ugled koji ima u narodu, preporučili su ga kao jednog od zaštitnih znakova dobro poznatog brenda prehrambenih proizvoda.

Iako je jedan od novinara upitao Bogdanovića u vezi Partizana i treninga u crno-belom dresu, Bogdan se zahvalio brendu „Thomy“ na saradnji.

„Samo bih se zahvalio na saradnji, nadam se dugogodišnjoj. Gledamo širu sliku, da budu svi srećni, da bude poziitivna šira slika. Srećan sam što sam deo tima, verujem u ove ljude, nadam se da će biti sve kako treba“, rekao je Bogdanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Upitan je Bogdan i da li pazi na ishranu, kao na primer Novak Đoković.

„Mislim da niko ne brine kao Novak Đoković. Ali, nije ni suprotno.“

Pričao je i o pobedničkom mentalitetu, koji često ističe, baš kao i Đoković.

„Nemam vremena da odgovorim skroz. Sve kreće od snova, zamišljanja, ideja… Mislim da je najvažnije ne odustati, da u idejama istraješ. Kad je teško, kad niko ne veruje, da ti ostaneš pribran i konstantan u svom radu i odricanju. Da veruješ u to. Ima doza pozitivnog inata kod nas, koji ako se dobro kanališe, kao što je Novak rekao, ima i rezultate. Kad se koristi u druge svrhe imaš i loše rezultate. To je velika slika uspeha, a njega čini odricanje i prolazak kroz najteže momente“, zaključio je Bogdanović.

Iako su prisutni novinari imali još mnogo pitanja za Bogdanovića, nisu imali priliku/vremena da ih postave.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar