Foto: AP Photo/Mike Stewart

Košarkaši Atlante poraženi su od Filadelfija Seventisiksersa u okviru NBA kupa sa 126:116.

Kapiten reprezentacije Bogdan Bogdanović je postigao 13 poena, dodao dva skoka i tri asistencije za 24 minuta na terenu (4/12 šut iz igre, 3/8 za tri).

Džoel Embid je bio koban po Atlantu pošto je u prvoj četvrtini postigao čak devet poena i tako je doneo Fili prednost od šest poena na kraju deonice.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Atlanta se vratila u drugoj četvrtini i na poluvreme je otišla sa samo -1. Bogdanović je već tada imao sedam poena i delovalo je da Atlanta može da preokrene meč u svoju korist.

Kobna je bila treća četvrtina za Atlantu iako su u jednom trenutku poveli Hoksi. Ali, ubrzo su stigli do preokreta Embid i saigrači, dok su u poslednjoj izabranici Nika Nursa samo čuvali razliku.

Hoksi sada imaju učinak od jedne pobede i isto toliko poraza u NBA Kupu, dok je Filadelfija na učinku od dve pobede i jednim porazom.

Ispred njih na tabeli je Indijana koja je perfektna i ima dve pobede. U pobedničkoj ekipi Embid je postigao 32, a Tobajas Haris 29 poena i 10 skokova. Na drugoj strani Trej Jang je imao 22 poena i 12 asistencija, dok je Džejlen Džonson dodao 18.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO Mića Berić otkrio nepoznate priče iz reprezentacije i kako je Duda sačuvao Tea

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar