Foto: AP Photo/Jess Rapfogel

Košarkaši Fenerbahčea od ove sezone su jači za Bobana Marjanovića, iskusnog centra koji je bio u centru pažnje gde god da je igrao.

Negde zbog kvaliteta i doprinosa na terenu kao u Crvenoj zvezdi, negde zbog zanimljivog karaktera kao u NBA ligi, a negde jednostavno i zbog fizikalija, kao sada u Turskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Popularni Bobi je uhvaćen okom fotografa u kadru sa zemljakom Markom Gudurićem, a mnoge je frapirala veličina šake diva visokog 224 centimetra.

U poređenju sa Markovom, izgleda kao šaka odraslog čoveka prema dečijoj, a iz Basket News-a su tražili da Gudurić potvrdi da je reč o fotošopu.

Marko se zaista i javio i rekao da nije reč o montaži uz osmeh, pa Marjanović i posle toliko godina nastavlja da iznenađuje.

Inače, Marjanović je ove sezone došao u Evropu prvi put od 2015. godine kada je zaigrao za San Antonio Sparse i potom promenio više NBA klubova.

Njegova šaka je i kada je otišao u Ameriku postala jedna od najvećih u istoriji najjače lige na svetu pošto je merena u dužini na oko 27,3 centimetra, a u širini na oko 30 centimetara.

View this post on Instagram

A post shared by BasketNews (@basketnews)

BONUS VIDEO: Crvena Zvezda – Baskonija, najbolji potezi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare