Foto: Starsport

Andrej Kostić, talentovani srpski košarkaš, predstavljen je kao novo pojačanje Dinamika, saopštio je klub sa Dorćola.

Ranije tokom dana Dinamik je najavio da će uskoro predstaviti novog igrača, a sada se to i ostvarilo.

„Da je Dorćol mesto na kome stanuje budućnost srpske košarke dokazano je još jednom – Andrej Kostić je novi košarkaš KK Dinamik. Jedan od najvećih talenata domaće košarke pored Crvene zvezde nosiće dres KK Dinamik u ovoj takmičarskoj sezoni, gde ćemo biti svedoci razvitka još jednog velikog talenta. Dobro došao, Andrej“, piše u objavi beogradskog kluba.

Kostić je debitovao za prvi tim Zvezde prošle sezone, ovog leta potpisao je profesionalni ugovor i trenirao sa crveno-belima, a sada će igrati na dvojnu registraciju.

PROČITAJTE JOŠ:

Dakle, dok bude čekao šansu i minute kod trenera Janisa Sferopulosa, imaće priliku da se razvija i nastupa u Dinamiku, koji se takmiči u KLS.

Očekuje se da Kostić neretko trenira sa prvim timom Zvezde, a debi za Dinamik mogao bi da ima već u subotu u meču protiv Radničkog.

Kostić je rođen 2006. godine, igra na poziciji beka i pokazao je da poseduje ogroman potencijal i veliki talenat, što kroz mlađe kategorije u Zvezdi, što kroz reprezentaciju, s kojom je bio i proteklog leta.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar