KK Partizan vs KK Real Madrid Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Partizanov bek uveren.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je da, i pored poraza od Real Madrida, i dalje veruje da crno-beli mogu da slave u četvrtfinalnoj seriji Evrolige i plasiraju se na fajnal-for u Kaunas.

PROČITAJTE JOŠ...

„Večeras smo bili jako blizu našeg cilja, ali daleko od toga da je bilo šta izgubljeno. Stvarno verujem da možemo doći do te pobede u četvrtak. Verujemo u ovaj tim, verujemo u to što radimo i, bez obzira koji je trenutno rezultat, verujemo da možemo da prođemo. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu u četvrtak“, rekao je Anđušić novinarima u Beogradskoj areni.

Košarkaši Partizana izgubili su u Beogradu od Real Madrida sa 80:82, u trećoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Evrolige.

Govoreći o meču, Anđušić je naveo da misli da njegov tim nije odigrao lošu utakmicu, da su se borili svih 40 minuta i dali sve od sebe.

„Sjajno smo otvorili utakmicu, poveli sa velikom razlikom, međutim, oni su promenili odbranu, nismo se snašli baš najbolje u nekim trenucima na tu njihovu zonu koju su igrali. Valter Tavares je krenuo da dominira u reketu, što je takođe doprinelo tome da se vrate u igru i drže egal utakmicu do samog kraja“, rekao je Anđušić.

Partizan će u narednom meču, u četvrtak, biti jači za Matijasa Lesora kojem ističe kazna zbog incidenta na kraju druge utakmice u Madridu.

„Sigurno će nam značiti povratak Lesora u rotaciji pod košem i u tom duelu sa Tavaresom. Sigurno će nam pomoći“, rekao je Anđušić.

Četvrta utakmica četvrtfinalne serije između Partizana i Reala na programu je u četvrtak od 20.30 u Beogradskoj areni.

BONUS VIDEO Eksplozija u Areni posle trojke Nanelija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar