Foto: ABA liga / Dragana Stjepanović

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić odigrao je partiju kakve se retko viđaju i na igricama.

Partizan je u ponedeljak uveče pobedio Mornar sa 110:78 u prvom kolu ABA lige, a Anđušić je od dolaska odigrao najbolju partiju jer je ubacio 23 poena.

PROČITAJTE JOŠ:

Imao je pet od pet u šutu za tri poena i četiri od pet u šutu za dva, pa se „puška“ nije hladila tokom čitave utakmice, a crno-beli su upisali prvi i ubedljiv trijumf.

„Najvažnije je da smo ostvarili prvu pobedu i da smo otvorili ABA ligu i ovu sezonu. Tokom većeg dela utakmice odigrali smo ozbiljno i skoncentrisano, pogotovo odbrambeno i to je donelo rezultat na kraju. Zahvalio bih se navijačima koji su došli u velikom broju čak i na ABA ligu. Mi se okrećemo sledećoj utakmici, Makabi u Tel Avivu i sav je fokus na tome“, rekao je Anđušić prve utiske za klupski kanal.

Posebno je zanimljiv način na koji je proslavljao pogođene šuteve, imitirajući spuštanje slušalice, baš kao što je to u polufinalu US Opena uradio Novak Đoković.

Foto: ABA liga / Dragana Stjepanović

Novak je tada pobedio Bena Šeltona, koji je dotle „slušalicu spuštao“ svojim protivnicima, a ovaj način proslave očito je postao popularniji i viralan zbog Đokovića, koji je u Njujorku osvojio titulu.

„Podigao sam slušalicu, jedan čovek iz prvog reda je dobacio: ‘Hajde trojka za mene’. Onda sam proslavio kao Novak, mnogo mi se svidelo kad je pobedio Amerikanca, svidela mi se proslava i moraću da je koristim češće“, dodao je Anđušić posle Mornara.

BONUS VIDEO: Kaminski o Partizanu, Obradoviću, Bogdanu…

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar