Vanja Milinković-Savić i Stefan Mitrović
Foto: Starsport

Štoper "orlova" je optimističan pred start Mundijala.

Mim
.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje u nedelju od 17 časova utakmicom Ekvadora i Katara, dok će Srbija otvoriti Mundijal protiv Brazila u četvrtak, 24. novembra protiv Brazila od 20 časova.

PROČITAJTE JOŠ

Na prvoj konferenciji „orlova“ govorili su Vanja Milinković-Savić i Stefan Mitrović.

„Drago nam je što su uz nas, svako ko je na našoj strani je dobrodošao. Lepo je što je stigla podrška“, rekao je Mitrović.

Govorio je i o Piksiju, na insistiranje brazilskih novinara.

Foto: Starsport

„On je neverovatan. Od prvog dana nam je doneo pobednički mentalitet, igrao je Svetsko prvenstvo i zna kako da preuzme na sebe pritisak. Jako je bitan za nas, iskusan je i zna kako da nas vodi.“

Kako zaustaviti neverovatan napad Brazila? Pitanje koje zanima sve Srbe.

„Znamo kakav kvalitet imaju, posebno u toj fazi terena, ali smo tokom kvalifikacija i Lige nacija kada je najteže bili na visini zadatka. Definitivno recept postoji, daćemo sve od sebe šta selektor zacrta. Uradićemo sve da plan sprovedemo u delo. Ne pretimo Brazilu, samo imamo veru u sebe. Vera je najvažnija, imamo je, a pravo na to nam daju rezultati i igre u poslednjih godinu i po dana. Znamo da možemo da se nosimo sa svima.“

Naš defanzivac se dotakao reči legende Bore Milutinovića i njegove prognoze da „orlovi“ idu u polufinale.

„Bora je velika legenda, nadam se da ćemo imati priliku da ga vidimo. Poštujemo njegove prognoze, ali se ne obaziremo na to, već na naš rad i kvalitet. Da budemo što spremniji“, zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO Srpski navijač tverkuje i igra sa Kamerunkom u Kataru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar